Trener Plavih

Odović: Ima prostora za napredak

Trener Željezničara Milomir Odović smatra da je njegova ekipa mogla i više, ali isto tako tvrdi da je u pojedinim momentima bilo malo i sreće.

Željo je protiv Olimpica slavio s 3:0 na Grbavici i tako na sjajan način krenuo u proljetni dio šampionata. 

“Hvala publici na sjajnom ambijentu i navijanju. Što se same utakmice tiče, pribojavao sam se ekipe Olimpica. Pokušali smo da iskoristimo to što prema naprijed imamo izuzetno opasne igrače. Bili smo strpljivi i odigrali disciplinovano”, kazao je Odović, dodavši:

“Očekivali smo ovaku igru Olimpica, ali možda smo imalo i malo sreće da smo u kontrama iskoristili naše prilike, pa je poslije sve bilo lakše. U drugom dijelu smo pokazali da znamo igrati. Moglo se i mnogo više da smo u pojedinim situacijama išli do kraja. Sigurno da ima prostora za napredak”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.