Posljednje pojačanje za Premijer ligu

Anto Babić novi igrač Mladosti iz Kaknja

D. Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja u nastavku Prve lige FBiH imaju za cilj osvajanje prvog mjesta i ulazak u Premijer ligu.

Agilna uprava kluba u zimskom prelaznom roku dovela je nekoliko provjerenih i iskusnih igrača poput: Rizvanovića, Savića, Isakovića, Hasića i Džafića.

Danas je rukovodstvo kluba dogovorilo i dolazak još jednog igrača čime je prelazni rok za ekipu iz Kaknja završen. Riječ je o 21-godišnjem Anti Babiću, lijevom bočnom koji je u svojoj karijeri nastupao za Varaždin, Zelinu, Dravu, austrijski Baumgarten i Stinatz.

Interesantno da je Babić prošao cjelokupne priprema sa aktuelnim prvakom naše zemlje Zrinjskim iz Mostara, ali se zbog kvote stranaca odlučio na dolazak u Mladost, gdje će sigurno imati zabetonirano mjesto u početnoj postavi.

Ovaj mladi defanzivac u Kaknju će ostati do ljeta, a ukoliko klub uđe u Premijer ligu moguć je i nastavak saradnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.