Fudbaler Borussije

Reus propušta meč protiv HSV-a?

Borussia Dortmund u narednom meču protiv Hamburga vjerovatno neće moći računati na usluge Marca Reusa. 

Iako su ljekari saopštili da je riječ o lakšoj povredi 25-godišnjeg ofanzivca, njemački mediji danas su izvijestili da je nastup Reusa u subotnjem meču i dalje pod upitnikom. 

Ipak, dobra vijest za Jürgena Kloppa jeste da će već od sutra s treninzima početi Pierre-Emerick Aubameyang, koji je zbog povrede propustio utakmicu njemačkog Kupa sa Dynamo Dresdenom. 

"Aubameyang će trenirati u petak, dok Sahin vjerovatno neće ni sutra. Ali, nikad se ne zna", kazao je Klopp, čiji tim nakon 23. odigrana kola zauzima desetu poziciju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.