Na kraju sezone

Vedad Ibišević bi vrlo lako mogao otići iz Stuttgarta

Ugledni njemački Bild donosi vijest da bi Stuttgart na kraju sezone mogao ostati bez nekoliko iskusnih i svojih dugogodišnjih fudbalera.

Glavni razlog za to moglo bi biti ispadanje iz Bundeslige, koje se čini kao sve izglednija opcija za ovaj klub. U slučaju da se to desi, veliki broj igrača bi napustio klub, a jedan od njih je i naš reprezentativac Vedad Ibišević.

I Stuttgart i Ibišević igraju sezonu za zaborav. Stuttgart se nalazi na posljednjem mjestu Bundeslige sa tri boda manje od mjesta koje vodi u doigravanje za opstanak, dok naš napadač u dosadašnja 24 kola nije postigao niti jedan gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.