Kad se žena upetlja...

De Geu djevojka moli da pređe u Real Madrid?

David De Gea je bez dileme najbolji pojedinac Manchester Uniteda u ovoj sezoni i na terenu mu ide sjajno. Ipak, problemi van terena su očigledno vrlo ozbiljni...

Španski golman ne krije da mu nedostaje djevojka Edurne Garcia, koja se ne želi preseliti u Manchester. Po njenim riječima, taj grad je "odvratan" i ne želi tamo živjeti ni pod koju cijenu.

De Gea sa Unitedom ima važeći ugovor još godinu dana, a nije tajna da ga Real Madrid želi angažovati. Budući da Garcia i dalje živi i radi u glavnom gradu Španije, sasvim je jasno da bi u tom slučaju golman 'ubio dvije muhe jednim udarcem'.

Navodno, španska pjevačica i manekenka u posljednje vrijeme moli De Geu da dođe u Real i da joj se pridruži u Madridu. Džaba Kraljevima svi skauti, kad je žensko u stanju napraviti nešto što ne može niko drugi...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.