Kapiten Bayerna

Lahm: Ne brinem za Boatenga, on je jako važan igrač za nas

Imaju li u Bayernu razlog da se pred veliki derbi s Borussijom Dortmund brinu zbog Jéromea Boatenga?

Pred duel s velikim rivalom defanzivac Bavaraca i reprezentativac Njemačke, s kojom je prošlog ljeta osvojio Svjetsko prvenstvo, ima dosta privatnih problema. 

Naime, prima pisanju njemačkog lista “Bunte” je Boatengova vjerenica, Sherin Senler (25), protiv fudbalera Bayerna podnijela prijavu Državnom tužilaštvu u Berlinu zbog nanesenih tjelesnih povreda, a pored toga je zapostavljao svoje roditeljske prema svojim kćerkama, blizankama Lamiji und Soley (4).

"Ne brinem se za Jéromea, na njega se možemo osloniti i on je jako pouzdan. On je jako važan igrač za nas", rekao je kapiten kluba s Allianz-Arene, Philipp Lahm.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.