Odradit će ugovor do kraja?

Casillas ostaje u Realu do ljeta 2017. godine

Adnan Beganović

Jedan od najboljih golmana u posljednjih deset godina Iker Casillas najvjerovatnije u ljetnom prelaznom roku neće napustiti Real Madrid.

Iako se u posljednje vrijeme mnogo pisalo o Casillasovom odlasku iz Madrida, pa su se s "kraljevskim klubom" povezivali brojni golmani izgleda da će Iker s Realom odraditi ugovor do kraja.

Tako barem tvrdi Cadena Cope, koja navodi da će po isteku ugovora s Realom, odnosno u ljeto 2017. godine Casillas preseliti u MLS.

No, na kraju treba naglasiti da Casillasov ostanak ne znači da Real u ljetnom prelaznom roku neće dovesti još jednog golmana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.