Arjen Robben:

"Nedostajat će mi Klopp, ali oprostit će se bez titule"

Fudbaleri Bayerna su u srijedu navečer poraženi na gostovanju kod Porta s 3:1 u okviru prve utakmice četvrtfinala Lige šampiona, a Pep Guardiola nije mogao računati na neke od njegovih glavnih fudbalera među kojima se našao i Arjen Robben.

Holanđanin zbog povrede mišića stomačnog zida nije bio na raspolaganju španskom stručnjaku.

I dok su se njegovi saigrači borili za što pozitivniji rezultat na gostovanju u Portugalu Robben je gostovao u Bildovoj redakciji. Holandski fudbaler upitan da prokomentariše situaciju oko odlaska Jurgena Kloppa s klupe Borussije Dortmund, je dao jedan prilično zanimljiv komentar.

“Nedostajat će mi sigurno, prema njemu imam velike simpatije”, rekao je sjajni holandski fudbaler, a potom dodao:

“Ipak, bez obzira na simpatije potrudit ćemo se da se oprosti bez titule, aludirajući na susret Bayerna i Borussije u okviru polufinala DFB Pokala”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.