Zmaj sve češće u španskim medijima

Real Madrid ponovo pokazuje interes za Asmira Begovića

Reprezentativni golman fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Asmir Begović, i ranije se pominjao u pojedinim engleskim i španskim medijima kao mogući nasljednik legendarnog Ikera Casillasa na golu Real Madrida.

Posljednji put na ovu temu španski mediji pisali su početkom mjeseca marta, ali u četvrtak navečer su ponovo pojedini mediji s Pirineja prenijeli informaciju da je aktuelni prvak Evropezainteresovan za usluge “jedinice” bh. nacionalnog tima i čuvara mreže engleskog Stoke Cityja.

“Casillas i Keylor Navas uskoro će prestati igrati i Real treba dovesti dva kvaliteta golmana, baš kao što je to uradila Barcelona prošlog ljeta. Real Madrid prati Asmira Begovića. On igra veoma dobro u Velikoj Britaniji i Real već pregovara s njegovim agentima ali i klubom”, rekao je španski TV voditelj Francois Gallardo u svojoj emisiji "El Chiringuito”.

Pored Begovića jedan od opcija za gol deseterostrukom prvaka Evrope je i španski golman na golu Manchester Uniteda David de Gea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.