Foto: EPA

City želi Belgijanca

Agent De Bruynea: Pregovaramo s Manchester Cityjem

Midhat Šljivak

Agent fudbalera Wolfsburga Kevina De Bruynea, Patrick de Koster, saopćio je kako je obavio pregovore s Manchester Cityjem o eventualnom transferu Belgijanca u ovaj klub.

Nakon što je iz Chelseaja pojačao Wolfsburg, 23-godišnji fudbaler se preporodio. Pruža fantastične partije, što je dovelo do velikog interesa Manchester Cityja.

Njegov agent je priznao kako je razgovarao s predstavnicima Građana...

"Susreo sam se s ljudima iz Manchester Cityja, ali i sa ljudima iz još nekoliko klubova. Trenutno, nema zvaničnih pregovora, ali mogli bi uskoro započeti. Kevin je sretan u Wolfsburgu i veoma im je zahvalan za sve što su učinili za njega", rekao je De Kostner.

De Bruyne je postigao 15 pogodaka u 42 nastupa za Vukove ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.