Daily Star javlja:

Za Begovića zainteresovan i Real Madrid

M. Skaka

Kako se približava posljednja godina ugovora koji Asmira Begovića veže na Britannia stadionu, sve su jače glasine o njegovom odlasku i klubovima koji bi našeg golmana željeli vidjeti u svojim redovima.

Još krajem prošle sedmice, o interesu Reala pisali su španski mediji, a sada jednake glasine, uz nešto više detalja donose i novinari sa Otoka. Prema posljednjim špekulacijama koje donosi britanski Daily Star, Begović je zanimljiv i najvećima, pa Real Madrid priprema veliku ponudu.

Kraljevi će neminovno dovesti zamjenu za Ikera Casillasa, a do sada se najviše špekulisalo da bi to mogao biti David de Gea. Međutim, sada je i Asmirovo ime u tim kombinacijama i govori se o cijeni od 10 miliona funti.

Daily Star uz ovo sve navodi i da Real neće dobiti našeg golama bez borbe obzirom da su za njegove usluge zainteresovani i Liverpool, Arsenal, Manchester United, Manchester City i Tottenham Hotspur.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.