Demantovao glasine

Watzke: Gundogan u Unitedu? Kontakta nije bilo

Njemački Sky Sport prije nekoliko dana plasirao je informaciju o dogovorenom transferu Ilkaya Gundogana u Manchester United. 

Tim povodom odlučio se oglasiti i direktor tima iz Dortmunda Hans-Joachim Watzke, koji je istakao da kontakta povodom transfera Gundogana nije bilo na relaciji između Borussije i Manchester Uniteda.

"To nije tačno, kontakta sa Manchester Unitedom nije bilo. Ako nam Ilkay kaže da ne želi produžiti ugovor, sigurno je da ćemo prihvatiti njegovu odluku, ali u klub onda mora doći ponuda koja bi nas zadovoljila. Samo tad može otići", kazao je Watzke. 

Inače, Gundoganu ugovor sa Borussijom traje do ljeta 2017. godine, a za njegove usluge još su zainteresovani Bayern, Atletico, Juventus i Liverpool. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.