Oulare na meti njemačkog kluba

Borussia dovodi mladog belgijskog napadača

Adnan Beganović

Mladi 19-godišnji belgijski napadač Bruggea, Mamadou Obbi Oulare, u ljetnom prelaznom roku bi mogao pojačati Borussiju Dortmund.

Borussia Dortmund će u ljetnom prelaznom roku sasvim sigurno svoje redove pojačati napadačem, a s ovim slavnim njemačkim klubom povezivalo se nekoliko fudbalera među kojima je i naš Edin Džeko.

Međutim, posljednje vijesti iz Njemačke govore da će se Borussia odlučiti za jeftiniju varijantu, odnosno da će u svoje redove dovesti mladog 19-godišnjeg napadača Brugea, Mamadoua Obbija Oularua.

Oulare je u seniorskoj karijeri nastupao samo za Brugge, dok je u omladinskim selekcijama igrao za Anderlecht, Lille i Standard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti