Sportski direktor Borussije

Zorc: Gotze se vraća u Dortmund? Prvi put čujem

Sportski direktor Borussije Dortmund Michael Zorc je odlučio demantovati glasine o povratku Gotzea u klub sa Westfalena.

Njemački mediji špekulišu o tome kako bi se Gotze u Dortmund vratio u zamjenu za Gundogana, ali Zorc nema informacije o tome.

"Prvi put čujem da bi se Gotze mogao vratiti. To su gluposti. Prodali smo ga Bayernu po visokoj cijeni i nije realno očekivati njegov povratak. Lično to ne mogu sada zamisliti", riječi su sportskog direktora Dortmunda.

Gotze je 2013. godine za 37 miliona eura prešao iz Borussije u Bayern, a taj transfer je naljutio navijače Milionera koji mu to nikada nisu oprostili.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.