Odovićevi izabranici trenirali

Plavi voz odradio posljednju "vožnju" pred Mladost

Fudbaleri Željezničara odradili su svoj posljednji trening pred utakmicu 27. kola BH Telecom Premijer lige u kojoj će ugostiti Mladost iz Velike Obarske.

Izabranici Milomira odradili su svoj posljednji trening pred duel protiv pretposljednje ekipe domaćeg šampionata, a za razliku od jučerašnjeg fudbaleri Plavih danas su trenirali na pomoćnom terenu stadiona Grbavica.

Među Plavima vlada odlično raspoloženje, iako će za sutrašnji susret biti oslabljenih neigranjem kartoniranih Kokota i Zeljkovića, te odsustvom juniorskih reprezentativaca Memije i Beganovića, u redovima kluba s Grbavice pobjeda je imperativ.

Nova tri boda na kontu Želje značila bi ostanak u borbi za sam vrh, a klub iz Zvorničke 27 bi približila ispunjenju cilja postavljenog na početku ove sezone - plasmana u Evropu.

Prema onome što se moglo vidjeti na posljednja dva treninga Kokota i Zeljkovića bi u timu trebali zamijeniti Bučan i Čolić. Iako nije sasvim sigurno, Odović bi Mladosti trebao suprotstaviti sljedećih jedanaest: Antolović, Kvesić, Kosorić, Bogdanović, Čolić, Hasanović, Sadiković, Hadžiahmetović, Bučan, Bajić i Đelmić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.