Lionel Messi najbolji je igrač Barcelone

Zbog želučanih smetnji

Messi upitan za Sevillu

Prema pisanju španskih medija, Argentinac Lionel Messi propustio je posljednji Barcelonin trening zbog problema sa želucem i zbog isth je upitan njegov nastup u derbi meču 32. kola Primere protiv Seville u srijedu.

Katalonski dnevnik Sport navodi kako se Messi možda oporavi do utakmice, ali dodaje da neće zaigrati samo ako nije potpuno spreman i to zbog teškog rasporeda susreta.

Poznato je da Barcu nakon dvoboja sa Sevillom, očekuju mečevi protiv Valencije, Chelseaja (Liga prvaka), Real Madrida i Villarreala.
Sjajni Argentinac je iza Samuela Etoa (26 golova) drugi najbolji Barcin strijelac ove sezone (20), a dodao je još i deset asistencija.

Sedam kola prije kraja prvenstva Barcelona je lider sa šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Real.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.