Borac pred Zvijezdu

Predragović: Moramo pobijediti zbog navijača

Olako izgubljena utakmica u Tuzli sa 2:0 pokazala je da se ekipa Borca mislima već nalazi na odmoru, a to bi mogla da iskoristi Zvijezda koja je u grčevitoj borbi za opstanak. Samo pobjeda u Banja Luci održava ih u trci za opstanak.

"Ovo su teške utakmice za nas, jer ne možemo u Evropu i sad se sve urotilo protiv nas. Silno motivisana Zvijezda bit će težak ispit. Oni su i ranijih godina znali da budu neugodan protivnik, ali mi imamo obavezu da pobijedimo zbog naših vjernih navijača", smatra mladi reprezentativac Fedor Predragović.


U banjalučkom klubu isključuju bilo kakvu mogućnost koja bi dovela do nečasnih radnji.

"Pa mnogi su i pred Vitez tvrdili da ćemo gostima prepustiti bodove, a vidjeli ste da smo ih poslije velike borbe pobijedili. Tako će biti i sad protiv Zvijezda. Dat ćemo sve od sebe kako bi došli do pobjede, jer želimo da budemo što bolje plasirani na kraju sezone", rekao je Miloš Žeravica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.