Foto: EPA

Poljak brani ekipu

Lewandowski: Nismo pi..., mi smo šampioni

Midhat Šljivak

Dieter Schatzschneider, nekadašnji napadač Hannovera, nazvao je igrače Bayerna pi.... nakon poraza od Freiburga u prošlom kolu.

Taj poraz je Hannover doveo u nezgodnu situaciju, a napadač Bavaraca Robert Lewandowski tvrdi kako je Bayern šampion i da su uvrede izrečene u trenucima bijesa.

"Nismo pi..., mi smo šampioni. Protiv Freiburga smo Neuer i ja igrali povrijeđeni i optužbe da smo pustili meč su glupe. Znam da je Hannover u teškoj situaciji, ali mislim da je Schatzschneider izgovorio te riječi u trenucima bijesa", rekao je Lewandowski.

Bayern sezonu završava susretom protiv Mainza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.