Ne žele Beniteza

Navijači Real Madrida podržali Ancelottija

Čelnici Real Madrida početkom naredne sedmice donijet će odluku o tome da li će otpustiti Carla Ancelottija.

Iako su gotovo svi uvjereni u odlazak italijanskog stručnjaka, Ancelottiju u veliku korist ide podrška najboljeg igrača 'kraljevskog kluba' Cristiana Ronalda.

Portugalac je nakon subotnje pobjede pružio podršku treneru, a oglasili su se i navijači. Isti oni koji su svoje nezadovoljstvo iskazivali zvižducima tijekom sezone, u posljednjoj su utakmici pozdravili kapitena Ikera Casillasa, ali i trenera Carla Ancelottija.

"Carlo Ancelotti, lololololololololo," orilo se s tribina Santiago Bernabeua. Čini se kako su navijači shvatili da je ostanak Ancelottija u ovom trenutku najbolji za klub, obzirom da ne žele neprestane promjene i eventualni dolazak Rafaela Beniteza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.