Tuzla Live

Fudbaler Slobode za SportSport.ba

Zeba: Priželjkujem gol na Koševu i titulu na Grbavici

Najzanimljiviji susret 30. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine bit će odigran u subotu na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović-Hase, gdje će snage odmjeriti Sarajevo i Sloboda.

Domaćem timu tri boda garantuju osvajanje titule, a da izabranike Dženana Uščuplića očekuje mnogo težak zadatak potvrdio je i Zajko Zeba. Vezni fudbaler Slobode u razgovoru za SportSport.ba poručio je da Sloboda nema šta izgubiti i da je upravo tada najopasnija.  

"Mi u Sarajevo putujemo potpuno rasterećeni. Nemamo šta izgubiti i tada smo najopasniji, tako da se idemo nadigravati. Što se tiče Sarajeva, sigurno da ima mnogo veći motiv u ovoj utakmici i pobjeda je imperativ, ali gledamo samo sebe i želimo se predstaviti u najboljem izdanju. Velika je stvar što smo u seriji od osam utakmica bez poraza", kazao je Zeba za SportSport.ba. 

Zeba je u prošlosti s mnogo uspjeha nosio dres Željezničara i ne krije želju da ovosezonski pehar prvaka Bosne i Hercegovine završi u vitrinama kluba iz Doline ćupova. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ako ne primimo gol na početku utakmice, Sarajevu će biti mnogo teško. Iskreno, ja bih volio da Željezničar bude prvak i lijepo je vidjeti ovakvu borbu za titulu. Priželjkujem li gol protiv Sarajeva? Naravno", rekao je Zeba i potom dodao: 

"Ne želim da se stekne dojam da mrzim Sarajevo, daleko od toga, čak i smatram da su čelnici kluba napravili odličan posao", zaključio je vezni fudbaler Slobode. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.