Veznjak GOŠK-a pred meč sezone

Stjepanović: Bojim se suđenja

Adnan Beganović

Derbi susret 30. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine koji će odlučiti o putniku u Premijer ligu odigrat će Mladost i GOŠK.

Susret Mladost i GOŠK-a odlučit će o tome koja će ekipa u narednoj sezoni igrati u Premijer ligi. GOŠK uoči posljednjeg kola ima bod više od drugoplasirane Mladosti, a u ekipi iz Gabele pribojavaju se suđenja.

"Susret sezone, sve je stalo u 90 minuta. Očekujem pravu fudbalsku atmosferu i nadam se da će suđenje biti na nivou. Iskreno, malo se plašimo suđenja", za SportSport.ba je istakao veznjak GOŠK-a Mladen Stjepanović.

Iskusni veznjak s velikim nestrpljenjem očekuje početak susreta i uvjeren je da će se na kraju radovati on i njegovi saigrači.

"Za ovakve susrete se živi. Mladost je dobra ekipa koja se zasluženo nalazi u samnom vrhu tabele, no i mi imamo svoje adute. Iskusni smo, znamo šta nam donosi pozitivan rezultat i vjerujem da ćemo u narednoj sezoni igrati u Premijer ligi. Mislim da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta, na stadionu će vladati prava fudbalska atmosfera. U takvim uslovima svaki igrač daje svoj maksimum", zaključio je Stjepanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.