Bez kvoruma

Skupština Čelika bez kvoruma, nedostajala dva člana

Dino Kurbegović

Skupština Čelika koja je trebala biti historijska, kako su je nazvali navijači crno-crvenih, današnjim ishodom razočarala je oko 200 "Robijaša", koji su čitavo vrijeme bili ispred stadiona Bilino polje i čekali ishod današnje sjednice.

Predsjednik Skupštine kluba Nihad Pašalić brojao je do 26, tako da su nedostajala dva člana kako bi danas bilo kvoruma za sjednicu, budući da se radi o donošenju novog statuta, bilo je potrebno da bude 2/3 delegata, ali to se danas nije desilo.

U press sali stadiona Bilinog polja danas je bio i gost iz Engleske, predstavnik Supporters Direct Europe, koji se delegatima obratio i u kratkom govoru kazao koje su to prednosti novog statuta ukoliko ga Skupština u narednom periodu usvoji.

Predsjednik Skupštine zatim je konstatovao da nema dovoljno delegata na današnjoj sjednici, te da će novu zakazati najkasnije do početka Ramazana u narednih 10-tak dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti