Novo ime na Mračaju

Faris Fejzić pojačao Metalleghe

U narednoj sezoni dres jajačkog prvoligaša nosit će Ersan Rovčanin i Faris Fejzić .

Odmah nakon okončanja prvoligaške sezone trener Metalleghe BSI Nermin Bašić, počeo je sa sklapanjem tima za narednu sezonu . Izvjesno je da dres Kraljeva neće nositi Senad Tabaković i Fikret Balić a prvog dana prelaznog roka dogovoren je angažman Ersana Rovčanina i Farisa Fejzića.

Faris Fejzić je u Jajce stigao iz Goražda gdje je igrao proteklu polusezonu. Igra na poziciji stopera. Rođen je 07.12. 1991. godine u Sarajevu a osim za Goražde igrao je još u Željezničaru i Turbini. Karijeru je počeo u Radniku iz Hadžića.

"Mislim da moj novi klub spada među najkvalitetnije u Prvoj ligi . Želim da napravim novi pomak u svojoj karijeri a ovdje ću imati sve potrebne uvjete. Na početak priprema želim doći potpuno spreman jer želim izboriti mjesto među prvih 11, "naglasio je Fejzić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.