Spreman napustiti klub

Ramos odlazi iz Reala, United ponudio 35 miliona eura

Sergio Ramos spreman je napustiti Real Madrid i od rukovodstva kraljevskog kluba zatražio je da razmotri pristigle ponude. 

Sudeći po pisanju britanskih medija, naredna destinacija u karijeri iskusnog odbrambenog igrača mogao bi biti Manchester United. Navodno, tim sa Old Trafforda za usluge Ramosa poslao je ponudu u iznosu od 35 miliona eura. 

Ramosu ugovor sa Real Madridom ističe za dvije godine i već je poručio da želi promijeniti sredinu, a da je odlazak sve izvjesniji može se zaključiti i na osnovu riječi njegovog agenta Pedra Riesca. 

"Sergio je simbol Real Madrida. On ne mora nikome ništa da dokazuje, ali je mnogo stvari o njemu rečeno. Mnogo je manipulacija izrečeno kako bi se Ramos diskreditovao. Portparoli su rekli da on ne poštuje klub i da samo želi novac", izjavio je Riesco. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.