Bivši igrač GOŠK-a i Veleža

Ramović novo pojačanje Mladosti iz Kaknja

D. Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas su na svome stadionu pobijedili zenički Čelik rezultatom 2:1, te još jednom pokazali da će u historijskom nastupu u Premijer ligi biti veoma težak zalogaj za sve ekipe.

Rukovodstvo kluba je zadržalo kompletan igrački kadar od prošle sezone, a u dosadašnjem prelaznom roku doveli su 10-tak nogometaša. Novo pojačanje ekipe koju s klupe predvodi Ibro Rahimić je 22-godišnji ofanzivni veznjak Sinan Ramović.

Riječ je o nogometašu koji je ranije nastupao za Radnik iz Hadžića, GOŠK i Velež, gdje mu je trener bio upravo Rahimić, koji je i insistirao na dovođenju igrača, koji bi trebao poboljšati protok lopte, te asistirati i postizati golove.

Mladost će prvih nekoliko utakmica igrati na Kamberovića polju u Zenici do izgradnje tribine i popratnih sadržaja na svome stadionu u Kaknju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.