Lijevi bočni Mladosti za SportSport.ba

Hrelja: Svi ovdje žive za Mladost i to je jedino ispravno

Dino Kurbegović

Defanzivac Mladosti iz Kaknja, mladi Adnan Hrelja propustio je utakmicu s Čelikom u Kaknju, zbog lakše povrede i kroz par dana ponovo će biti u pogonu.

Dojučerašnji nogometaš Sarajeva nada se da će Mladost ostati u Premijer ligi.

"Mislim da je na početku u prvoj sezoni u Premijer ligi da izborimo opstanak, ispada šest ekipa mnoge ekipe su se kao i mi pojačali, očekujem uzbudljivo prvenstvo, ja se iskreno nadam da ćemo izboriti opstanak. Mali je hendikep što ćemo prvih nekoliko utakmica igrati u Zenici, na našem stadionu u Kaknju smo u posljednjih 15 utakmica ostvarili 15 pobjeda, što dovoljno govori o našoj snazi na domaćem terenu", kaže 21-godišnji igrač rođen u Sarajevu.

Raskinuo je ugovor sa Sarajevom, te su mu misli usmjerene na sadašnji klub.

"Jučer sam raskinuo ugovor sa Sarajevom, na meni je da se dokazujem i sve moje misli su trenutno usmjerene na Mladost, ovdje je najbolje da ostanem, odlično sam prihvaćen i vjerujem da ću na ovim pripremama izboriti standardno mjesto u ekipi, te nastaviti s igrama koje sam pružao u prošloj sezoni", nada se Hrelja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladi defanzivac za kraj se dotakao sadašnjeg kluba iz malog mjesta, ali s odličnom organizacijom

"Ja sam tu godinu dana, ovaj klub je izrastao u dobar klub, za par godina su iz niže lige ušli u najviši rang takmičenja. Svi bi se trebali ugledati na Mladost, ovo je jedna lijepa priča, svi ovdje žive za Mladost, iako je ovo mjesna zajednica, ali ljudi obožavaju ovaj sport i svaka utakmica je odlično posjećena, svi žive za Mladost i to je jedino ispravno", kazao je za SportSport.ba Adnan Hrelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.