Bh. napadač odlazi iz Cesene

Klub iz Bundeslige zainteresovan za Milana Đurića

Ako je vjerovati pisanju italijanskih medija, bosanskohercegovački reprezentativac Milan Đurić od naredne sezone neće nastupati za Cesenu. 

Stasiti 25-godišnji napadač na stolu ima već nekoliko konkretnih ponuda, a nakon škotskog velikana Celtica interes za njegovo dovođenje pokazala je i Hertha.

Trener berlinskog bundesligaša Pal Dardai u potrazi je za kvalitetnim rješenjem na napadačkoj poziciji i navodno je Milan Đurić tip igrača koji odgovara stilu njegove momčadi. 

Inače, Milan Đurić je u prošloj sezoni u dresu Cesene odigrao 30 mečeva. Debitantsku sezonu u najboljem rangu Italije je okončao sa dva postignuta pogotka i to jedan protiv aktualnog šampiona Juventusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.