Drugi golman Bayerna

Ulreich: Vidal je uzeo moj broj, pa šta?

Drugi golman Bayerna Sven Ulreich je odmah po dolasku u svoj novi klub bio primoran promijeniti broj na dresu koji nosi.

Donedavni golman Stuttgarta je po dolasku u Bayern uzeo broj 23, da bi ga nakon samo nekoliko dana zbog dolaska Vidala morao promijeniti. Čileanska zvijezda će na dresu nositi broj 23, a Ulreich 26.

"Meni brojevi ništa ne znače. Vidal mi je rekao da je on posebno vezan sa broj 23, pa sam mu ga ustupio i odabrao 26. Od dolaska u Bayern se osjećam sjajno, pa želim svoje dobro raspoloženje prenijeti i na saigrače", rekao je Ulreich.

Sven Ulreich je u dresu Stuttgarta branio na 220 utakmica, a primio je 332 gola. U dresu mlade reprezentacije Njemačke je sakupio svega tri nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.