Vjeruje da će Bale ostati u Realu

Benitez: Siguran sam da će Bale imati dobru sezonu

Rafael Benitez je uvjeren da će velški reprezentativac Gareth Bale i naredne sezone nastupati za Real Madrid. 

Britanski mediji su u posljednje vrijeme mnogo špekulisali da će Gareth Bale napustiti Santiago Bernabeu, a najozbiljniji u namjerama da ga dovede u svoje redove je Manchester United.

"Bale je važan igrač za naš tim i znam da je zadovoljan. Ne želim da pričam o ponudama, sve je dobro i siguran sam da će imati dobru sezonu", rekao je Benitez.

Jedan od igrača koji bi mogao napustiti Real Madrid je i Karim Benzema, a navodno nova destinacija u njegovoj karijeri mogao bi biti londonski Arsenal.

Na kraju dodajmo da će Real Madrid u sklopu priprema za novu sezonu učestvovati na "Audi" kupu, zajedno sa Tottenhamom i Milanom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.