Kakanjci trenirali na Kamberovića polju

Mladost se nada prvoj pobjedi u Premijer ligi BiH

Dino Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas su trenirali na stadionu Kamberovića polje u Zenici, gdje će u subotu dočekati ekipu Radnika iz Bijeljine. Izabranici Ibre Rahimića nakon tri kola imaju dva boda, iako su mogli sigurno više, nadaju se da će u narednim kolima doći i bolji rezultati.

Naredna utakmica protiv Radnika je veoma važna za Mladost kako bi ovjerila dobre igre protiv Slavije, te posebno protiv Borca u Banja Luci, a to svakako mogu samo ako zabilježe prvu i historijsku pobjedu u Premijer ligi.

Atmosfera u ekipi je sjajna, a stručni štab za utakmicu protiv ekipe iz Bijeljine, neće moći računati na povrijeđene napadače Idriza Džafića, te Anela Salkovića, dok je papirologiju riješio Senad Karahmet i on bi trebao debitovati pred domaćim navijačima.

Mladost je u dosadašnja tri kola ostvarila dva remija (Slavija i Borac), te poraz na otvaranju prvenstva u Prijedoru od domaćeg Rudara. Do završetka radova na stadionu u Doboju kod Kaknja, ekipa Mladosti će svoje utakmice igrati u Zenici

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.