Mladost igra protiv Radnika

Isaković: Protiv Radnika samo pobjeda dolazi u obzir

Dino Kurbegović

Mladost iz Doboja kod Kaknja nakon što je ušla u Premijer ligu u prva tri kola najjačeg ranga osvojila je dva boda. 

 

Dva neriješena rezultata protiv Slavije i Borca, te poraz od Rudara ne mogu zadovoljiti rukovodstvo kluba, jer su Kakanjci posebno protiv Slavije zaslužili tri boda, a tijumfu su bili blizu i na teškom gostovanju u Banja Luci, međutim manjak sportske sreće i realizacija nisu bili na strani Mladosti.

Naredno kolo donosi sudar protiv sjajne ekipe Radnika iz Bijeljine, koja nakon tri kola ima sedam bodova. Univerzalac ekipe iz Kaknja, 30-godišnji Aladin Isaković za SportSport.ba govorio je o narednoj utakmici svoga kluba.

"Ako ne pobijedimo Radnika kući, onda bod u Banja Luci neće ništa značiti. Gosti su veoma nezgodna ekipa, nemaju poraza i zaslužuju svaki respekt. Oni igraju dosta agresivno, trener nam je prenjeo njihove prednosti, ali nama protiv Radnika samo pobjeda dolazi u obzir", kaže bivši igrač Žepča, Čelika i Viteza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sezonu je počeo u napadu, ali u posljednje dvije utakmice igra u defanzivi.

"Nije mi strano igrati sve pozicije u ekipi, vjerovatno sada nema boljeg riješenja, pa me trener povukao na stopera. Dobro se slažem sa Musićem u odbrani i to je izgledalo dobro u ove dvije utakmice. Nadam se da ćemo nastaviti dobro sarađivati i u narednim utakmicama. Biće veoma teško izboriti opstanak u Premijer ligi, međutim u Banja Luci smo pokazali da možemo igrati i protiv većih ekipa, tako da se nadam da možemo ostati u ligi", kazao je za SportSport.ba Aladin Isaković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.