Foto: EPA

Rekordna ponuda Uniteda za Mullera

Bild: United nudi 85 miliona za Mullera

Midhat Šljivak

Manchester United poslao je ponudu za Thomasa Mullera vrijednu 85 miliona eura, tvrdi njemački Bild.

Napadač Bayerna već odavno se nalazi u interesu tima s Old Trafforda. Dvije ponude su već odbijene od strane bavarskog velikana, ali Crveni đavoli nemaju namjeru odustati.

Bild tvrdi kako je u Minhen stigla nova ponuda iz Manchestera. Navodno. United je za Mullera sada ponudio 85 miliona eura, što bi u slučaju transfera bio apsolutni rekord u Engleskoj.

United do kraja prelaznog roka traži kvalitetno napadačko pojačanje. U napadu Louis van Gaal ima Waynea Rooneya i Javiera Hernandeza, te je još jedan napadač neophodan.

Muller je i ovu sezonu otvorio na najbolji mogući način. Postigao je dva pogotka u uvjerljivoj pobjedi Bayerna nad HSV-om.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.