Argentinac na operacijskom stolu

Nalbandian propušta dva naredna Grand Slama

Adnan Beganović

Prema posljednjim informacijama argentinski teniser, David Nalbandian, propustiće dva nadolazeća Grand Slama, Roland Garros i Wimbledon. 

Francuski L'Equipe pozivajući se na dobro obavještene izvore objavio je da Nalbandian zbog povrede kuka propušta Roland Garros i Wimbledon.

Trenutno 19. teniser svijeta već duže vrijeme ima problema sa bolovima u kuku, te je zbog istih prije nekih desetak dana predao četvrtfinalni meč Nadalu na ATP turniru u Barceloni.

L'Equipe navodi da je glasnogovornik Nalbandiana, Bernando Ballero, najavio da će se argentinski teniser podvrgnut operativnom zahvatu u narednu srijedu u Barceloni, te da će radi toga odsustvovati sa teniskih terena duži vremenski period.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.