Jason Denayer stigao na posudbu

Galatasaray doveo reprezentativca Belgije

Reprezentativac Belgije Jason Denayer novi je fudbaler Galatasaraya, saopšteno je iz turskog kluba.

Ovaj 20-godišnjak je od 2013. godine bio član Manchester Cityja, u kojem nikada nije dobio pravu šansu, pa su ga sa Etihada poslali na jednogodišnju posudbu u Celtic.

Igrajući u Škotskoj, Denayer je brzo napredovao i stekao  neophodno iskustvo, ali u Cityju su procijenili da im još uvijek nije potreban. Građani su mladog Belgijanca odlučili poslati na novu posudbu, ovoga puta u Galatasaray.

"Svi su me primili sjajno u Istanbulu. Bit će mi zadovoljstvo igrati sa Galatom u Ligi prvaka, a prioritet mi je upisati što više nastupa i pobjeda", rekao je Denayer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.