Portugalac je tražena roba...

Real odbio bogatu ponudu za Ronalda

Francuski šampion Paris Saint-Germain svim silama pokušava angažovati Cristiana Ronalda.

Tamošnji mediji objavili su informaciju da su bogati vlasnici kluba u posljednjim danima prijelaznog roka poslali ponudu tešku 150 miliona eura, ali je ista navodno glatko odbijena od strane Reala. 

Očito u Realu nisu bili voljni da se odreknu svoje najveće zvijezde, a da nije bio takav slučaj, Ronaldov transfer bi postao najskuplji u historiji. Trenutni rekord drži transfer Balea iz Tottenhama za 100 miliona eura. 

Podsjetimo, Ronaldo je na Santiago Bernabeu stigao 2009. godine i od tada je upisao više od 200 utakmica i 200 golova u dresu kraljevskog kluba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.