Benitez želi Malog princa na Bernabeu

Skauti Real Madrida gledali Miralema Pjanića!

S. Bošković

Mediji iz Italije javljaju da je Miralem Pjanić na meti madridskog Reala, i da će Kraljevi po našeg igrača krenuti na ljeto.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine nalazi se u sjajnoj formi, te je jedan od najvažnijih igrača Rome u ovoj sezoni. U šest odigranih utakmica u Seriji A, Pjanić je postigao tri gola, a isto toliko puta je i asistirao.

Real Madrid je u Rim poslao svoje skaute koji su posmatrali Pjanića na dva posljednja ligaška meča, protiv Carpija i Palerma.

Ono što bi moglo pokvariti planove Real Madrida je cijena koju su u Rimu postavili za našeg reprezentatica. Italijanski mediji špekulišu da će Rome na ime obeštećenja tražiti cifru od 40-50 miliona eura, što bi moglo odbiti zainteresovanog kupca.

Ipak, Rafa Benitez je odlučan da dovede Pjanića i odlično je upoznat sa njegovim kvalitetama, s obzirom da je proveo dvije sezone u Seriji A na klupi Napolija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti