Defanzivac Intera priznaje

Jesus: Ne bih nikada otišao u Juventus

Edmir Škorić

Juan Jesus, nogometaš Intera, kaže da ne bi nikada prešao u Juventus.  

Juve se interesovao za defanzivca Intera, no on je priznao da nije ni pomislio da napusti Inter i ode u redove Stare dame.

"Ovo ljeto sam imao nekoliko ponuda, ali znao sam da ne bih trebao otići iz Intera. Ovdje imam baš sve i na neki način sam dužan klubu", rekao je Jesus, dodavši:

"Nikada ne bih prešao u Juve. To je veliki klub, ali ipak sam u Interu proveo puno vremena. Počeli smo dobro sezonu, možemo se nadati ako ništa da igramo Ligu prvaka naredne sezone. Kompletna ekipa od početka prvenstva radi da ostvari taj cilj".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.