FOTO: EPA

Italijanski stručnjak će naslijediti Guardiolu

Italijanski mediji: Bayern i Ancelotti dogovorili saradnju

Adnan Beganović

Italijanski stručnjak Carlo Ancelotti mogao bi od naredne sezone biti trener Bayerna.

U posljednje vrijeme mnogo se špekuliše o odlasku Pepa Guardiole iz Bayerna u Manchester City, kojeg s klupe predvodi Manuel Pellegrini.

Guardiola još uvijek nije produžio ugovor sa Bayernom koji mu važi do kraja ove sezone, a prema pisanju italijanskih medija čelnici bavarskog kluba su tokom vikenda dogvorili saradnju sa Ancelottijem.

Ukoliko se ova pisanja pokažu tačnim onda će Ancelotti postati trener koji je radio u svim "ligama petice" pošto je u Italiji vodio četiri kluba (Parma, Reggiana, Juventus, Milan, Roma), u Španiji Real, u Engleskoj Chelsea i u Francuskog PSG.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti