Hercegovina.info

Novo ime na golmanskoj poziciji

Golman Trifković potpisao za FK Sarajevo

Čelnici FK Sarajevo zbog povrede Mateja Delača bili su primorani pojačati konkurenciju na golmanskoj poziciji. 

Među stativama u predstojećoj utakmici 12. kola protiv Veleža će stajati Emir Plakalo, a ovaj put na klupi za rezervne igrače će biti talentovani Ivan Trifković koji je u prostorima kluba iz Titove 38b potpisao amaterski ugovor.

Trifković je šansu da postane član prve momčadi dobio zahvaljujući dobrim nastupima u Akademiji FK Sarajevo i suspenzija Senedina Oštrakovića omogućila mu je da u narednim utakmicama nosi etiketu drugog golmana tima sa Koševa. 

Kada je u pitanju povrijeđeni Matej Delač, on će sutra otputovati na liječničke preglede u London i nakon toga će najvjerovatnije biti podvrgnut operativnom zahvatu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.