Fudbaler Zvijezde pred Bratstvo

Savić: Idemo po pozitivan rezultat u Gračanicu

Adnan Beganović

U okviru 12. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine u Gračanici će snage odmjeriti Bratstvo i Zvijezda.

Dvanaesto kolo Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine donosi nam i kantonalni derbi u Gračanici.

Domaće Bratstvo u ovaj duel ulazi kao favorit. Stadion u Gračanici je neosvojiva tvrđava u dosadašnjem dijelu prvenstva, a kapiten Zvijezde Srđan Savić uvjeren je da ekipa iz Gradačca može biti prva koja će Gračanicu napustiti neporažena.

"U Gračanicu idemo po pozitivan rezultat. Očekuje nas teška utakmica i svjesni smo toga. Mislim da će meč zadovoljiti ukuse publike i da će biti šansi na obe strane. Nadam se da možemo do dobrog rezultata. Zvijezda ne zaslužuje da bude na ovoj poziciji na tabeli", istakao je Savić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.