Vojvodić i Rahimić nakon meča u Lukavici

"Neriješen rezultat je najrealniji"

Midhat Šljivak, foto: A. Berbić

Mladost iz Doboj Kaknja osvojila je jedan bod na gostovanju kod Slavije u Lukavici.

Na kraju je bilo 1:1, a treneri Darko Vojvodić i Ibro Rahimić smatraju da je ovaj rezultat najrealniji.

"Mladost je odlična ekipa, sa sjajnim igračima i trenerom. Neriješen rezultat je najrealniji i najpošteniji. Igrači su dali maksimum, za nas je 25 bodova ogroman uspjeh. Nadam se da ćemo na kraju ostati, što nam je jedini cilj", rekao je Vojvodić, te je dodao:

"Mislim da sam pogriješio u odabiru igrača i to sam vidio sam to nakon 15 minuta igre. Dobro je da smo se vratili i da nismo izgubili. Znate dobro da se teško  vraćamo. Jedva čekamo da se završi. Sloboda je lider i lideru se ne prijeti, ali se idemo nadigravati", dodao je.

Ibro Rahimić tvrdi da je cilj u ovom meču ispunjen.

"Bila je prava prvenstvena utakmica, mi smo došli da ne izgubimo i to smo ostvarili. Naš cilj je da ostanemo i na dobrom smo putu da to ostvarimo", rekao je Ibro Rahimić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.