Nemoralna ponuda Rusa

Abramovič Barci za Mesija daje 100 miliona

Kako navodi londonski nedjeljnik «News of the World», Roman Abramovič, vlasnik Chelsea poslao je «nemoralnu ponudu» Barceloni. Riječ je o cifri od čak 100.000 miliona eura za Lionela Messija, jednog od najtalentovanijih igrača današnjice. 

Iako je riječ o ogromnoj svoti, ona ne premašuje onu koju je ponudio Real za Cristiana Ronalda, a po kojoj su Madriđani spremni platiti 125 miliona odštete. Najveći transfer u povijesti bio onaj Zinedinea Zidanea iz Juventusa u Real za 60 milijuna eura. «Roman je oduvijek želio imati takav tip igrača poput Messija. On je tolerisao Mourinha jer mu je donosio trofeje, ali igrom i maštovitošću nikada nije bi zadovoljan», piše News od the World.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.