Željezničar nastavlja pripreme

Plava ekspedicija otputovala u Antaliju

Ekspedicija Fudbalskog kluba Željezničar danas je otputovala u Antaliju, gdje će obaviti drugi dio priprema za proljetni dio sezone.

Šef stručnog štaba Edis Mulalić na pripreme je poveo 24 fudbalera: Vedran Kjosevski, Irfan Fejzić, Aldin Ćeman – Siniša Stevanović, Kerim Memija, Aleksandar Kosorić, Jadranko Bogičević, Emir Hodžurda, Mirko Kramarić, Kemal Osmanković – Enis Sadiković, Dino Hasanović, Jovan Blagojević, Nermin Zolotić, Samir Bekrić, Mailson, Tiago, Miroslav Stevanović, Dženis Beganović, Mirza Halvadžić, Srđan Stanić – Ivan Lendrić, Dejan Đermanović, Ajdin Mujagić. 

Put Antalije je krenuo i stručni štab Željezničara koji čine Elvis Karić, Anel Hidić, Raif Zeba, Mirza Halvadžija, Erdijan Pekić i Haris Alihodžić.

Željezničar će na pripremama u Antaliji boraviti do 19. februara, a Plavi će u Turskoj odigrati tri prijateljske utakmice.

Prva utakmica se igra 11. februara sa FC DAC 1904, zatim 15. februara slijedi meč protiv Vendsyssel FF, dok je posljednja utakmica zakazana za 18. februar, a protivnik je FC Illichivets Mariupol. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.