Portugalac priznao

Ronaldo: Jedva sam čekao da dođem u Real

News of the World je napravio razgovor sa Cristianom Ronaldom, službeno najboljim i najskupljim igračem na svijetu i novim pojačanjem Real Madrida.

Dosada najspektakularniji (i najskuplji) transfer bio je upravo taj, odlazak Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda u Real Madrid, koji je vrijedio 94 miliona eura.

”Nakon što sam osvojio naslov prvaka Evrope s Manchester Unitedom u Moskvi, shvatio sam u tom trenutku da imam sve. S Manchesterom sam u tom momentu osvojiio sve i trebao sam novi izazov u karijeri. Tada je bilo jasno da moram otići sa Old Trafforda”, rekao je Ronaldo i nastavio:

”Ne, nisam ovo napravio zbog novca. Jednostavno sam želio promijeniti sredinu, pronaći novi izazov. Real je klub u kojem se želim dalje razvijati”.

Cristiano Ronaldo je dodao i ovo:

”Ako budete najbolji na svijetu i to ostvarite u dresu Reala, onda bez sumnje ulazite u fudbalsku istoriju. Jedva sam čekao doći u Madrid”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.