Strijelac pogotka za Drinu protiv Slobode

Kuzmanović: Sloboda nas je potcjenila, mi smo to iskoristili

D. Vejo

Fudbaleri Drine šokirali su jučer Tušanj. Pobjedili su na gostovanju ekipu Slavije sa velikih 0:2 u okviru 27. kola Premijer lige BiH.

Jedan od strijelaca za Zvorničane bio je i mladi fudbaler Kuzmanović, koji je prvi načeo mrežu Slobode.

"Prezadovoljan sam pobjedom iz razloga što nismo bili favoriti, a i igrali smo protiv ekipa koja se bori za titulu pravaka države. Fudbaleri Slobode potcjenili su nas, a mi smo to iskoristili. Upisali smo novu pobjedu i uzeli tri boda. Zadovoljan sam trudom i zalaganjem kako sebe tako i svojih igrača, ali također i pogotkom koji sam postigao jer mi daje na samopouzdanju", zaključio je za SportSport.ba krilni napadač Drine, Mićo Kuzmanović.

Naredni meč, Drina igra na svom terenu protiv Olimpica.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.