U Bundesligi otimaju se oko mladog štopera PSG-a

Dvije Borussije žele Doucourea?

D. Vejo

Borussia Dortmunda želi da pojača poziciju štopera. Kako potencijalnu soluciju vide mladog igrača PSG-a koji je još uvijek u mlađim kategorijama Svetaca, Mamadoua Doucourea.

Ovu infromaciju prenose njemački mediji. Međutim, pored tima iz Dortmunda u igri je još i Monchengladbach koji je kako pišu tamošnji mediji trenutno najbliži ovom fudbaleru.

Špekuliše se i o tome kako je mladi reprezentativac također i na meti Arsene Wengere koji ga po svu cijenu želi vidjeti u redovima Topnika. Sudeći po ovome, predstojeći prelazni rok biće veoma uzbudljiv. Ostaje da vidimo u kom će pravcu svoju karijeru nastaviti mladi Francuz.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.