Čestitao Sarajevu na zasluženoj pobjedi

Rahimić: Koševskoj publici smo pokazali da vrijedimo

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja su večeras na Koševu poraženi od Sarajeva sa 2:1.

Nakon utakmice, trener Mladosti Ibro Rahimić bio je zadovoljan izdanjem svojih fudbalera i nije previše žalio zbog poraza, koji ništa ne znači njegovom timu obzirom da je opstanak u ligi matematički osiguran još u prošlom kolu.

"Čestitam Sarajevu na zasluženoj pobjedi. Mi smo došli rasterećeni, mislim da smo odigrali odlično i da je utakmica bila dora. Bez obzira što nam nije igralo šest-sedam standardnih igrača, pokazali smo da imamo kvalitet", rekao je Rahimić, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Utakmica je bila puna tempa i sa dosta šansi. Ponavljam, Sarajevo je zasluženo pobijedilo, a najvažnije je da smo pokazali koševskoj publici da vrijedimo".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.