Napada jedini Grand slam koji mu nedostaje

Đoković: Spreman sam za Roland Garros

D. Vejo

Najbolji teniser svijeta s nestrpljenjem očekuje prvi meč u Parizu i jedini Grand slam koji mu nedostaje, a to je Roland Garros.

Nakon Madrida i Rima, sljedi veliki izazov za srbijanskog tenisera. Na pomolu je Roland Garros, pusta želja već godinama Novaka Đokovića. Kako kaže, prethodna dva turnira ulila su dovoljno samopouzdanja kao i dobru fizičku i psihičku spremnu pred Pariz.

"Želio sam da odigram što više mečeva kako bi usavršio svoju igru. Zadovoljan sam postignutim rezultatima do sada. Spreman sam da odgovorim izazovu kao što je Roland Garros, nadam se da ću dobro odigrati", rekao je za inostrane medije srbijanski teniser, Novak Đoković.

Jedan od četiri velika turnira tokom godine igra se od naredne sedmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.