Juventus bocnuo Barcelonu

Sa Alvesom pregovarali iza leđa, Mascherano rekao zbogom

D. Vejo

Čelnici Juventusa ozbiljno su se nameračili na dovođenje dva fudbalera Barcelone u svoje redove. A riječ je igraču sredine terena Jvieru Mascheranu te desnom beku Dani Alvesu.

Stara dama potvrdila je informaciju da je Dani Alves nova akvizicija Italijana, a tu činjenicu potvrđuje i to da je Brazilac obrisan sa fotografija gdje su Katalonci u novim dresovima te i to da je od ljeta slobodan igrač. Italijanski mediji pišu da je transfer dogovoren još prije nekoliko sedmice, što bi ukoliko se dokaže kao tačan podataka, bio nož u leđa Brazilca Barceloni.

Kada je Argentinac u pitanju, Mascherano je i sam jučer rekao da svemu dođe kraj što upućuje na to da je njegov odlazak iz Barcelone u predstojećem prelaznom roku sve izvjesniji.

Epilog ove situacije, biće poznat kroz nekoliko dana.


Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.