Štoper Borussije nezadovoljan statusom u timu

Subotić: Neću da zarađujem sjedeći na klupi

D. Vejo

Žuta podmornica zaboravila je na nekada standardnog prvotimca Nevena Subotića. Srbijanski fudbaler nije se naigrao u dresu Milionera ove godine.

Svega 11 nastupa zabilježio je u dresu Borussije tokom minulog šampionata, te je tokom sezone zadobio i povredu ruke koja ga je udaljila nekoliko mjeseci sa travnate podloge. Ipak, on ne krije nezadovoljstvo trenutnim statusom u klubu.

"Navikao sam da igram fudbal na evropskom nivou. Bio sam standardan igrač, a sada sjedim na klupi i za to dobijam novac. Nisam svoj trud, rad i zalaganje uložio da bih grijao klupu. Želim da igram, to je nešto što sam sanjao još od malih nogu", rekao je za srbijanske medije fudbaler Borussije, Neven Subotić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.